5 Λόγοι που ο σκύλος κρατάει το κεφάλι έξω από το παράθυρο!5 Λόγοι που ο σκύλος κρατάει το κεφάλι έξω από το παράθυρο!

Πολλές φορές έχουμε δει ή έχουμε αντιμετωπίσει οι ίδιοι το φαινόμενο που λέγεται «ο Σκύλος μου βγάζει το κεφαλάκι του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου».

Μας κάνει να γελάμε και μας φαίνεται χαριτωμένο αλλά ξέρουμε γιατί το κάνει ??
Το www.parmpriz.gr μετά από μακροχρόνιες μελέτες κατέληξε στους 5 λόγους για τους οποίους ένας σκύλος κρατάει το κεφάλι του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου.


5. Τον βοηθάει να παραμένει δροσερός ειδικότερα τις ζεστές ημέρες του χρόνου.
4. Έχει την αίσθηση του ότι τρέχει γρήγορα και αυτό το απολαμβάνει!
3. Θέλει να βεβαιωθεί ότι οδηγείται με ασφαλή τρόπο και δεν υπάρχει κάτι μπροστά σας που μπορεί να προκαλέσει κάποιο ατύχημα. Δηλαδή αισθάνεται ότι θέλει να προσπαθήσει να σας προστατέψει.
2. Επειδή οι σκύλοι έχουν έντονη όσφρηση μερικές φορές δεν αντέχουν τα έντονα αρωματικά του αυτοκινήτου ή κάποια άλλη μυρωδιά που υπάρχει μέσα σε αυτό.
1. Λατρεύουν να μυρίζουν τον αέρα και αυτός να τους χαδεύει στο πρόσωπο ενώ παράλληλα τους ανοίγει ευχάριστα το στόμα κι έτσι βγάζουν και τη γλώσσα έξω!!!

 

Παρόλο που αυτό το φαινόμενο μπορεί να μας φαίνεται χαριτωμένο, πρέπει να προσέχουμε να διατηρούμε το σκύλο μας μέσα στο όχημα για να αποφύγουμε κάποιο ατύχημα, να χτυπήσει δηλαδή κάπου ή να πηδήξει από το παράθυρο. Επίσης είναι πιθανό να παρουσιάσει κάποια συμπτώματα αλλεργίας καθώς όλη η σκόνη και η γύρη, κατά την εποχή της άνοιξης, μπορεί να περάσουν στο αναπνευστικό του σύστημα.

Sougioltsis Γνωρίζουμε πολλά για τα αυτοκίνητα!!!
Καλέστε στο 2310 90.54.53 και στο 6947 56.19.35.
Λύσεις για όλα τα οχήματα.
www.parmpriz.gr

Ετικέτες: ,

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.