Γυαλί από Ζάχαρη -Κινηματογραφικές Σκηνές με αυτοκίνητα

Γυαλί από Ζάχαρη Κινηματογραφικές Σκηνές με αυτοκίνητα Πολλές φορές έχουμε παρακολουθήσει σκηνές δράσης σε κινηματογραφικές ταινίες  με αυτοκίνητα και τα κρύσταλλα τους που σπάνε.  Επικίνδυνες σκηνές οπού οι πρωταγωνιστές κτυπάνε επάνω σε κρύσταλλα, περνάνε μέσα από αυτά κλπ.

 

Τι συμβαίνει λοιπόν ;

 

 

 

Το parmpriz.gr  έψαξε, ρώτησε και έμαθε!

 

Σε πολλές κινηματογραφικές σκηνές είτε αυτό είναι κρύσταλλο αυτοκινήτου ή  κτηρίου το αντικαθιστούν με γυαλί φτιαγμένο από ζάχαρη.  Ναι καλά το διαβάσατε ζάχαρη.  Μπορεί να πάρει διαφορές μορφές και σχήματα και διαθέτει την διαφάνεια παρόμοια με του αληθινού γυαλιού!

 

 

Επίσης ένα  άλλο τρικ που χρησιμοποιεί η βιομηχανία του θεάματος  κατά την θραύση ενός κρυστάλλου είναι,  να το τοποθετεί κάποιο μηχανισμό που την στιγμή που πρέπει να κινηματογραφηθεί  η σκηνή να σπάσει το κρύσταλλο συγχρονισμένα με τους πρωταγωνιστές και χωρίς οι ίδιοι να προλάβουν να κτυπήσουν σε αυτό.  Σημαντικό ότι το κρύσταλλο είναι Tempered ή Toughened δηλαδή κρύσταλλο το οποίο παράγεται σε μεγάλη θερμοκρασία από ατμοσφαιρικό φούρνο και απότομη ψύξη και όταν σπάσει θρυμματίζεται σε πολύ μικρά ακίνδυνα κομμάτια.

Γυαλί από Ζάχαρη Κινηματογραφικές Σκηνές με αυτοκίνητα

Τώρα γνωρίζετε τι γίνεται πίσω από τις εντυπωσιακές σκηνές των κινηματογραφικών ταινιών και καταλαβαίνετε πως τελικά γνωρίζουμε πολλά και για τα κρύσταλλα αυτοκινήτου !

 

Στην εταιρία μας αναλαμβάνουμε την επισκευή του αυτοκινήτου σας διαθέτοντας την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να είστε ασφαλείς.

 

Καλέστε για επισκευή ή αντικατάσταση στο 2310 90.54.53 και στο 6947 56.19.35.

Λύσεις για όλα τα οχήματα.

www.parmpriz.gr

Ετικέτες: , ,

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.