Τα 6 μικρότερα σύγχρονα αυτοκίνητα Τα 6 μικρότερα σύγχρονα αυτοκίνητα

Μικρά αυτοκίνητα με σύγχρονες προδιαγραφές. Ιδανικά για τις πόλεις και την υπερβολική κίνηση. Ευέλικτα, πρωτοποριακά, εύκολα στο παρκάρισμα και πάνω απ΄όλα μικρά!

Το parmpriz.gr τα αναζήτησε και σας παρουσιάζει τα 6 μικρότερα σύγχρονα αυτοκίνητα.

 

6. Ford KA – το μικρό αυτοκίνητο της Ford που αγαπήθηκε περισσότερο από το Fiesta στην Αμερική. Η παραγωγή του ξεκίνησε το 1996, εξελίχθηκε και συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία!

Ford Ka

5. Daihatsu Copen– διθέσιο, όμορφο, σπορ και κάμπριο! Η παραγωγή του ξεκίνησε το 2001 και διατίθεται μόνο σε Ευρώπη και Ιαπωνία. Ένα αυτοκίνητο που τραβάει το βλέμμα..

Daihatsu copen

4. Smart Fortwo– Μια μεγάλη επιτυχία μικρού αυτοκινήτου που κατέκτησε την Ευρώπη. Η πρώτη παρουσίαση του έγινε το 1998 και ύστερα από 10 χρόνια παρουσιάστηκε και το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της σειράς. Μικρό, ευέλικτο, καινοτόμο, έξυπνο!

smart fortwo

3. Tango by Commuter Cars – Ο Rick Woodbury ίδρυσε τα Commuter Cars το 1998  μαζί με το γιό του. Με κεφάλαιο $50000 δολάρια που πήρε πουλώντας το 35′ σκάφος αναψυχής του ξεκίνησε το εγχείρημα. Το Tango έχει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, ένα για κάθε τροχό, που του δίνουν την δυνατότητα να αναπτύσσει ταχύτητα από  0 έως 100χλμ μέσα σε 4 Δευτερόλεπτα! Μικρό, ηλεκτρικό και πανίσχυρο. Η τιμή του… από 110.000 δολάρια.

Tango computer cars

2. Lumeneo Smera – Γαλλική δημιουργία, ηλεκτρικό όχημα. Παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Παρίσι το 2008. Το κόστος αγοράς το 2013 που άρχισε να διατίθεται στο κοινό ήταν στα 33.000 δολάρια! Δυστυχώς οι πωλήσεις του στην Γαλλία ήταν ελάχιστες με αποτέλεσμα να σταματήσει η παραγωγή του μετά από μερικούς μήνες. Πρωτότυπο, ευρωπαϊκό με όμορφο σχεδιασμό αλλά άτυχο.

Lumeneo Smera

1. ElBil Norge Buddy Cab– Ένα Νορβηγικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης. 6 γενεών αυτοκίνητο που η παραγωγή του ξεκίνησε το 1991. Τα πρώτα 5 μοντέλα έχουν πουληθεί σε 18 χώρες και ο αριθμός των πωληθέντων ξεπέρασε τα 1000 αυτοκίνητα. Από το 2005 και μετά η εταιρία παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό μοντέλο του στην αγορά. Το 2007 παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο Buddy. Ηλεκτρικό με δυνατότητα επάρκειας μπαταρίας από 20 έως 60χλμ (ανάλογα των συνθηκών) και μεγίστη ταχύτητα τα 80χλμ/ώρα.

buddy skyer

Αυτά είναι 6 από τα σύγχρονα, καινοτόμα μικρά που το parmpriz.gr σας παρουσίασε.

Ελπίζουμε να σας άρεσαν !!

 

Όσο για εμάς … γνωρίζουμε πολλά για τ’ αυτοκίνητα!

Καλέστε για επισκευή ή αντικατάσταση στο 2310 90.54.53 και στο 6947 56.19.35.

Λύσεις για όλα τα οχήματα.

www.parmpriz.gr

Ετικέτες: ,

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.