ta kalokairina problimata tou parmpriz -sougioltsisΤα Καλοκαιρινά Προβλήματα Ενός Παρμπρίζ

Ο Καθαρισμός του Παρμπρίζ το Καλοκαίρι παρουσιάζει πάντα προβλήματα!

Υπάρχουν λύσεις βέβαια, τρόποι προστασίας και πρακτικές!

Το parmpriz.gr όμως προτιμάει να σας παραθέσει την πραγματική  ιστορία του φίλου μας του “αγαπώ το αυτοκίνητο και το θέλω πάντα καθαρό” Γεωργίου Αυτοκινητάκη.

 

Ας δούμε την ιστορία του λοιπόν

….Έχω έχω πλύνει το αυτοκίνητο μέσα έξω και ξεκινάω να βγώ Εθνική ,ο καιρός ζεστός, δεν έχει και κίνηση όλα καλά. Καφές, μουσική στο αυτοκίνητο μου και ο δρόμος ανοιχτός μπροστά μου. Περνάω Καλοχώρι, Σίνδο και κατευθύνομαι προς Κατερίνη. Περνάω τα διόδια και ξαφνικά.. ένα σύννεφο από μυγάκια ξεπροβάλει μέσα από τα ρύζια που βρίσκονται στην περιοχή και το αυτοκίνητο χάλια…

 

Μυγάκια παντού !!! Στο καπό, στη μάσκα, στο παρμπρίζ και πάνω που το είχα κάνει καινούργιο. Προσπαθώ να τα καθαρίσω με τους υαλοκαθαριστήρες αλλά με τον ήλιο που κτυπάει κόντρα δεν καταφέρνω και πολλά.  Προχωρώ και το κακό συνεχίζεται, τι να κάνω, θα το καθαρίσω όταν φτάσω.

 

Αφού πλησιάζω στον προορισμό μου βρίσκω μια ωραία σκιά κάτω από ένα πευκάκι και παρκάρω το αυτοκίνητο εκεί. Τουλάχιστον για λίγο θα είναι δροσερό.

 

…. Μετά από αρκετές ώρες.

 

Γυρίζω να πάρω το αυτοκίνητο ο ήλιος έχει αλλάξει πλευρά και το παρμπρίζ λούζεται στο φώς! Μυγάκια και βρωμιά ένα σώμα με το κρύσταλλο από την ζέστη και … ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;  το παρμπρίζ έχει ένα εξόγκωμα .. τι είναι; βρωμιά; παίρνω ένα πανί να το καθαρίσω με λίγο νερό αλλά τίποτα, κολλάει και δεν φεύγει.

 

Διαπιστώνω πως είναι ρετσίνι. Πάω να χρησιμοποιήσω τους υαλοκαθαριστήρες… τίποτα, χοροπηδάνε, και θα χαλάσω και το μάκτρο.  Άστο λέω δεν είναι η μέρα σου..

 

Γυρίζω πίσω πάλι τα ίδια μυγάκια, κουνούπια χάλια …  Σταματάω σε ένα βενζινάδικο προσπαθώ να καθαρίσω το παρμπρίζ τουλάχιστον με το σφουγγάρι. Τα μυγάκια και τα στίγματα άρχισαν μετά από τρίψιμο να φεύγουν αλλά το ρετσίνι τίποτα .. Βράχος!ta kalokairina problimata tou parmpriz -sougioltsis

Ρωτάω τα παιδιά εάν ξέρουν τίποτα, μου είπαν για καθαριστικά, ζεστό νερό, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο για ρετσίνι.

 

Αγοράζω ένα προϊόν που πρότειναν, πολύ καλό, το κρύσταλλο, γυαλί, απαλό αλλά το ρετσίνι τίποτα. Εκεί!

 

Φεύγω πάω σπίτι. Στο δρόμο σκέφτομαι διάφορους τρόπους, σφουγγάρια, βενζίνες συρματάκια, σφυρί.. θα το πουλήσω δεν μπορώ να το βλέπω έτσι!!

 

ta kalokairina problimata tou parmpriz -sougioltsisΤην άλλη μέρα καθώς ανεβαίνω την Λαμπράκη για να πάω Τούμπα βλέπω το Μιχάλη τον Σουγιολτσή. Αυτό είναι, λέω,  αυτός θα ξέρει! Σταματάω και του αναφέρω το πρόβλημα μου… Χαμογελάει.

Παίρνει ένα καθαριστικό τζαμιών μια ξύστρα καθαρισμού και λίγο χαρτί. Ψεκάζει απαλά μια φορά το σημείο περνάει την ξύστρα από το ρετσίνι σκουπίζει το παρμπρίζ και … καινούργιο!

Τι να πω … του λέω πίστευα πως καταστράφηκε …  Μην ανησυχείς μου λέει τώρα ξέρεις. Δύσκολες βρομιές από μυγάκια, ρετσίνι, ακαθαρσίες από πουλιά, στίγματα, με μια ξύστρα και λίγο καθαριστικό για να μειώνει την τριβή θα τα καθαρίζεις αμέσως!

 

Τι να πω είστε άριστοι στο αντικείμενο σας.  Και μου λέει: αγαπάμε αυτό που κάνουμε, γι΄αυτό προσπαθούμε να δίνουμε το καλύτερο στους πελάτες μας!

 

Στην εταιρία μας αναλαμβάνουμε την επισκευή του αυτοκινήτου σας διαθέτοντας την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να είστε ασφαλείς. Χρησιμοποιούμε κρύσταλλα εγκεκριμένα και πάντα κατασκευασμένα   σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή!

Καλέστε για επισκευή ή αντικατάσταση στο 2310 90.54.53 και στο 6947 56.19.35.

Λύσεις για όλα τα οχήματα.

www.parmpriz.gr

Ετικέτες: , ,

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.